Campanie fără discriminare

Biroul Electoral Central a soluționat contestațiile și a anunțat: avem 14 candidați înscriși în cursa pentru alegerile prezidențiale organizate în noiembrie.

Candidații sunt enumerați mai jos, dar pentru mai multe detalii despre fiecare (declarație de avere, declarație de interese), nu ezitați să consultați lista prezentată pe site-ul Biroului Electoral Central: http://www.bec2014.ro/?page_id=13

Cei 14 candidați sunt: Victor Ponta, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Hunor Kelemen, Elena Udrea, Călin Popescu-Tăriceanu, William Brînză, Constantin Rotaru, Corneliu Vadim-Tudor, Dan Diaconescu, Gheorghe Funar, Zsolt Szilagyi, Mirel Amariței, Teodor Meleșcanu.

Celor 14 candidați le adresăm astăzi apelul societății civile la o campanie electorală lipsită de discurs discriminator, semnat de 24 de organizații non-guvernamentale  și inițiat de Fundația pentru o societate deschisă. Lista semnatarilor este deschisă oricărei organizații care dorește să se alăture demersului.

Apelul va fi trimis și candidaților, care vor fi rugați să îl semneze și să își asume respectarea solicitărilor noastre.

Apel-campanie-fara-discriminare-prezidentiale

Până în acest moment, niciun candidat nu a răspuns apelului nostru.

One Response to Campanie fără discriminare

1. Pingback: Guvern și dialog civic (guvernare deschisa?)