Întâlnire cu PDL: marți, 29 aprilie, ora 10

Reamintim celor interesați că mâine, marți, 29 aprilie, de la ora 10, vom avea prima întâlnire din seria dezbaterilor societății civile cu partidele politice înscrise în competiția electorală pentru Parlamentul European. Este vorba de întâlnirea cu Partidul Democrat Liberal.

Din partea PDL și-a anunțat prezența domnul Theodor Stolojan, primul pe lista de candidați ai partidului. Temele propuse de organizațiile societății civile includ o dezbatere generală despre programul politic al PDL pentru Parlamentul European; solicitări concrete cu privire la egalitate și drepturi fundamentale, drepturi digitale și acces la cultură; o discuție despre viitorul comisar european desemnat de România; precum și întrebări referitoare la situația din Ungaria și poziția PDL, ca parte familiei populare europene. Tematica completă poate fi descărcată în documentul alăturat.

Dezbaterare va avea loc la Centrul Public al Fundației pentru o Societate Deschisă, din București, sector 1, strada Căderea Bastiliei nr. 33. Întâlnirea este deschisă publicului, sub rezerva numărului de locuri disponibile. Persoanele care doresc să participe sunt rugate să confirme în prealabil la adresele andra.vasile[@]fundatia.ro și andreea.stroie[@]fundatia.ro.