Întâlnire cu UDMR: MIERCURI, 14 MAI, ORA 10:00

Miercuri, 14 mai, ora 10:00, are loc cea de-a patra întâlnire din seria dezbaterilor societății civile cu partidele politice înscrise în competiția electorală pentru Parlamentul European.

Dezbaterea o are invitată pe Hegedus Csilla, candidată la alegerile europarlamentare din partea Uniunii Democrate Maghiare din România.

Temele propuse de organizațiile societății civile includ o dezbatere generală despre programul politic al UDMR pentru Parlamentul European; solicitări concrete cu privire la egalitate și drepturi fundamentale, drepturi digitale și acces la cultură; o discuție despre viitorul comisar european desemnat de România; Tematica completă poate fi descărcată aici.

Dezbaterare va avea loc la Centrul Public al Fundației pentru o societate deschisă, din București, sector 1, strada Căderea Bastiliei nr. 33. Întâlnirea este deschisă publicului, sub rezerva numărului de locuri disponibile.

Persoanele care doresc să participe sunt rugate să confirme în prealabil la adresele andra.vasile[@]fundatia.ro și andreea.stroie[@]fundatia.ro.